Maak kennis met onze medewerkers

Wie zijn wij?

Leer hieronder onze medewerkers beter kennen en zie welke opleidingen zij allemaal genoten hebben.

Mike Willemsen

Fysiotherapeut | Manueel therapeut | Physical Rehabilitation Trainer

Email: Mike@willemsenfysio.nl
Mike

Na mijn opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen [HAN], heb ik de specialisatie Professional Master Manuele Therapie behaald.

In 2009 heb ik de specialisatie Musculoskeletale Ultrasound[MSU] echografie afgerond en heb ik me geschoold in de relatief nieuwe behandelmethode Extracorporeal ShockWave Therapy [ESWT], en de Physioplux EMG methode.

Ook heb ik me gespecialiseerd in de Dry Needling techniek waardoor ik bevoegd ben om spierproblemen [myofasciale pijn] te behandelen door met naalden in de spier te prikken. In 2017 is hier een vervolg op gekomen door de opleiding EPTE®, waarbij onder geleiding van echografie een naald in een pees wordt gebracht.

Naast deze opleidingen heb ik in de loop van de jaren meerdere cursussen gevolgd om me te kunnen verbeteren en specialiseren in fysiotherapeutische behandelmethoden, sport medische training, oefentherapie, ademhalingstherapie, RSI [tegenwoordig KANS genoemd] en werkplekonderzoek.

Samen met Léon heb ik ook de opleiding tot Physical Rehabilitation Trainer afgerond. Hiermee kunnen we elke (top)sporter optimaal begeleiden met het verbeteren van zijn/haar prestaties zonder of met blessures.

Daphne de Goede-Schols

Fysiotherapeut

Email: Daphne@willemsenfysio.nl
Na het behalen van mijn diploma ben ik ruim een jaar werkzaam geweest in een ziekenhuis op de afdelingen hart en long. Vanaf begin 2012 ben ik ook werkzaam binnen de praktijk Willemsen Fysiotherapie. Inmiddels heb ik de volledige overstap gemaakt naar de praktijk.

Naast de basisopleiding heb ik de opleiding voor Medical Taping gevolgd. Daarnaast begeleid ik mensen middels de Physioplux EMG methode en ben ik tevens in het bezit van een reanimatie- en EHBO-certificaat. Vanaf 2013 werk ik met Extracorporeal ShockWave Therapy [ESWT], waarvan ik verschillende cursussen heb gevolgd door de jaren heen. In 2015 heb ik de specialisatie Musculoskeletale Ultrasound[MSU] echografie afgerond, een zeer waardevolle toevoeging binnen ons vakgebied. In de toekomst wil ik mij graag verder ontwikkelen door meer cursussen of een masteropleiding te gaan volgen. Ik vind ontwikkeling erg belangrijk en binnen de fysiotherapie verandert de kennis voortdurend.

Binnen de praktijk houdt ik me ook bezig met kwaliteitszorg, administratie en ben ik klachtenfunctionaris. Dit houdt in dat ik mij bezig houdt met de ontwikkeling van protocollen en een goede afwerking van de dossiers, vaak met zorgverzekeraars aan het bellen ben en ik bemiddel in klachten wanneer de patiënt en de therapeut er samen niet meer uit komen. Daarnaast behandel ik natuurlijk ook patiënten en geef ik begeleiding aan sport medische trainingen.

 Léon Scholten

Fysiotherapeut | Physical Rehabilitation Trainer

Email: Leon@willemsenfysio.nl
Ik heb de studie Fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens deze studie heb ik de externe minor Sport&Revalidatie gevolgd aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen en heb ik een preventierichtlijn Voorstekruisband letsel geschreven voor de Handbal academie dames op Papendal. Vanaf 2012 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Willemsen.

Mijn interesse in sport heeft me ertoe gezet mij verder te specialiseren. Ik heb daarom ook de opleiding Physical Rehabilitation Trainer behaald aan de International Acadamy for Sportscience.

Na het behalen van mijn opleiding tot Physical Rehabilitation Trainer heb ik mij ontfermd over de sporttak binnen de praktijk. Daarnaast heb ik samen met Mike Willemsen Physical lab opgericht. Physical lab neemt testen af bij verenigingen en individuele sporters om de grondmotorische eigenschappen en het blessure-risico per individu in kaart te brengen. Wij bieden trainingsadviezen om sportspecifieke eigenschappen te verbeteren en het blessure risico te verminderen.

Sinds 2017 heb ik me tevens gespecialiseerd in de Dry Needling techniek.

Michel van Beek

Fysiotherapeut

Email: Michel@willemsenfysio.nl
Ik ben in 2012 begonnen bij Fysiotherapie Willemsen in Apeldoorn. Ik heb de Verkorte Opleiding Fysiotherapie (3 jaar durige opleiding) aan de Hogeschool in Utrecht gevolgd. Voor mijn opleiding was ik een Sport Medisch Trainer vanwege mijn voorkennis op het gebied van sport. Ik heb voor mijn studie Fysiotherapie 3 jaar scholing gevolgd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding.

Tijdens mijn studie heb ik meerdere cursussen en minors doorlopen. Ik heb de cursussen handrevalidatie, Medical Taping Concept en Hart-, Vaat-, en Longziekten gevolgd.

Momenteel ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Willemsen en ben ik ook elke dinsdagavond te vinden bij UVV Albatross als clubfysiotherapeut.

In mei 2018 heb ik mij door middel van de cursus ‘the adult hip patient’ gespecialiseerd in patiënten met heupgerelateerde klachten. In de toekomst wil ik mijn kennis op het gebied van fysiotherapie nog verder uitbreiden door het doorlopen van cursussen en specialistische opleidingen. Mijn interesses liggen voornamelijk in gewrichtsklachten, denk aan onder andere knie-, nek- en rugklachten. Daarnaast start ik dit najaar met de opleiding post HBO orthomoleculaire voedingsleer.

Anouk Lieferink

Fysiotherapeut

Email: Anouk@willemsenfysio.nl
De opleiding tot Fysiotherapeut heb ik gevolgd aan Hogeschool Thim van der Laan. Hierin heb ik de minors manuele therapie en kinderfysiotherapie doorlopen. Ik heb mijn eerste eindstage gelopen bij Willemsen Fysiotherapie in Apeldoorn. Nadat ik ben afgestudeerd in 2016 ben ik weer teruggekomen bij Willemsen. Hierbij begeleid ik voornamelijk patiënten en sporters in de oefenzaal.

Mijn interesses binnen de fysiotherapie liggen vooral in de sport en revalidatie. In de toekomst wil ik mij blijven ontwikkelen en zou ik me graag willen specialiseren. Op dit moment ben ik bezig met een cursus Sportvoeding en wil ik hiermee uiteindelijk de koppeling maken met fysiotherapie.

Meer informatie? 055 - 5426010 afspraak maken